INSCHRIJVEN
Home.Wandeltochten.Avond4daagse.Verenigingen.Contact.
5 km
10 km
15 km
volgt
VEELGESTELDEVRAGEN
* Wanneer kunnen wij voorinschrijven voor de Avond4daagse?
- Groepen, scholen en verenigingen kunnen zich al inschrijven door overmaking van 50 euro. Bijzonderheden daarover staan vermeld in de brief die alle contactpersonen inmiddels ontvangen hebben. Individuele deelnemers kunnen zich echter pas voor inschrijven in de periode kort voor de Avond4daagse. Deze data worden in april bekend gesteld.
* Wij hebben geen brief ontvangen, wat nu?
- Indien u geen brief heeft ontvangen staat u niet als contactpersoon vermeld in ons systeem. Wilt u alsnog op de hoogte gehouden worden dan verzoeken wij u om ons een mail te sturen met het verzoek om  alsnog op de hoogte gehouden te worden. Dit geldt alleen voor groepen, scholen en verenigingen. Individuele deelnemers dienen onze website in de gaten te houden.
ALGEMEEN
VOLGT
Gewijzigd op 19-01-2016
Gewijzigd op 19-01-2016
* Waarom duurt de Avond4daagse in totaal 5 dagen?
- Men heeft de Avond4daagse officieel volbracht indien men 4 avonden deel genomen heeft. Het komt voor dat men een bepaalde avond niet kan deelnemen. Die extra 5e dag kan men dus beschouwen als een reservedag. Hierdoor heeft men de vrijheid om te kiezen welke dagen men deel wil nemen. Let op, bij deelname in groepsverband kan het zijn dat de organiserende school of vereniging bepaalt welke dagen dit zijn. Dat is niet de verantwoording van onze organisatie (Zwolse Wandel Verenigingen). De school of vereniging maakt die keuze vaak uit logistieke overwegingen (bijvoorbeeld beschikbaarheid begeleiding).
* Wat houdt deelname aan een Avondtocht in?
- Het kan gebeuren dat men niet in staat is om aan de gehele Avond4daagse deel te nemen (te jong of beschikbaarheid gedurende de Avond4daagse). Men heeft dan de mogelijkheid om 1 avond (naar keuze) deel te nemen aan de Avond4daagse. Vaak om het ‘kleine’ broertje of zusje de sfeer te laten proeven van de Avond4daagse. Hiervoor ontvangt men ook een medaille, maar is deze anders dan het officiële Avond4daagsekruisje. Wij zien vooral tijdens de laatste dag (tijdens defile) een hoge deelname aan de Ávondtochten’.